Hallo!
Wat leuk dat je onze website bezoekt. Wij zijn De Jonge Avonturiers. Samen beleven we heel veel avonturen en die delen we graag met jou.
Ook hopen wij samen met jullie nog veel meer avonturen te gaan beleven.
Daarom kun je ons bezoeken bij theatervoorstellingen, maar kun je ook meekijken en meezingen door naar onze liedjes te luisteren en onze filmpjes te bekijken.

Wij wonen in het Grote Bomenbos en zijn altijd met z'n drie├źn. Iedereen is welkom om lekker mee te doen en te komen helpen bij onze avonturen.

Floor

Floor

Ik ben Floor en samen met Thomas en Suffie woon ik in het Grote Bomenbos. Wij beleven veel avonturen en ik ben niet zo snel bang te krijgen. Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en het liefst neem ik zoveel mogelijk kinderen mee op avontuur. Het is belangrijk om anderen af en toe te helpen, maar ik denk wel altijd goed na voordat ik iets doe. Af en toe moet ik wel een beetje op Thomas en Suffie letten, want zij mogen niet zomaar op onze toverfluit blazen. Als je de verkeerde melodie fluit, kan dat helemaal misgaan en kunnen er rare dingen gebeuren.

Suffie

Suffie

Ik ben Suffie en ik kom uit de rotsvaste bergen. Nu woon ik bij Floor en Thomas in het Grote Bomenbos. Ik wil altijd heel graag helpen, maar hier is niet iedereen even blij mee. Wanneer ik erbij ben gaat er heel veel fout. Ik kan daar alleen helemaal niets aan doen. Het is gewoon zo… Hierdoor beleef ik wel ontzettende leuke avonturen. Eigenlijk heet ik dus ook Sophie, maar omdat alles altijd fout gaat noemen ze me Suffie. Ik hoop dat ik nog een boel nieuwe avonturen mag meemaken met Floor en Thomas, want dat zijn echt mijn beste vrienden.

Thomas

Thomas

Ik woon samen met Floor en Suffie in het Grote Bomenbos. Zij zijn dan ook mijn allerbeste vriendinnen en samen beleven we een hoop avonturen. Mijn opa is vroeger een groot avonturier geweest en ik hoop later net zo'n groot avonturier te worden als hij. Ik vind alles leuk en ben super enthousiast, maar dat is niet altijd even handig…. Daarom heb ik nu met opa afgesproken dat ik alleen de toverfluit mag lenen als Floor erbij is en de fluit bij haar houdt.

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier