De Jonge Avonturiers is een kindertheatertrio dat in 2017 voor het eerst bij elkaar is gekomen. Ze maken voorstellingen voor kinderen in de leeftijd van 4+ en hebben het doel om kindertheater meer in het daglicht te brengen. Gedurende de voorstellingen proberen ze door middel van interactie de kinderen er zoveel mogelijk bij te betrekken. Het gezelschap bestaat uit zeer diverse personen, met diverse talenten. Op deze manier kan ieder kind zich verbonden voelen met 1 van de spelers. Ben je nou benieuwd geworden naar wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan snel verder en kom snel kijken.

Karin van Vliet

Karin van Vliet

Karin van Vliet is afgestudeerd aan de musicalopleiding Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Daar heeft ze als stage verschillende optredens mogen doen in o.a. het World Forum, Beurs van Berlage, Disneyland Parijs en Toppers in Concert 2019. Daarnaast heeft ze in verschillende concerten, Diner Chantants en optredens mogen zingen als solist. Ook heeft ze in verschillende sinterklaasshows en kindervoorstellingen gespeeld met rollen als Kapitein Haak (Peter Pan), Griet (Piet en de piraten) en Smee & mevr. Darling (Peter). Van jongs af aan is zij al veel met theater bezig. Toen ze 8 jaar oud was begon ze bij het Rijswijks Jeugdtheater waarin ze verschillende rollen heeft mogen spelen als Lumière (Belle en het beest), Razoul (Aladdin) en Velma von Tussle (Hairspray). Ook heeft ze jarenlang in Familiepark Drievliet gewerkt als entertainment, waarbij ze verschillende interactieve kindershows heeft gedaan in het parktheater. Naast theater is zij sinds 2015 leiding bij de leeftijdsgroep 4 t/m 7 jaar op de scouting.

Merel Bol

Merel Bol

Merel Bol is in 2020 afgestudeerd voor haar studie docent aardrijkskunde. Toch is zij van kinds af aan al bezig met theater. Op 7 jarige leeftijd is zij begonnen bij het Sprookjestheater in Rijswijk, vervolgens is zij door gestroomd naar theaterschool Rabarber in Den Haag. Op haar middelbare school heeft ze meegespeeld in diverse musicals met als hoogtepunt de hyena Ed in The Lion King. Daarnaast heeft ze 5 jaar in het entertainmentteam van Familiepark Drievliet gezeten, waar zij zichzelf met name heeft ontwikkeld in de improvisatie. Sinds 2017 geeft zij dans- en theater les aan kinderen van 11 tot en met 14 jaar en is productieleidster geweest bij verschillende musicals op Lyceum Ypenburg. Ze is dit jaar gestart met een minor theater maken. Ze geniet van alles wat ze doet rondom het theaterwerkveld en is nog lang niet uitgeleerd.

Arjos Pronk

Arjos Pronk

Arjos Pronk heeft in diverse voorstellingen gespeeld bij verschillende toneelgezelschappen. Door de jaren heen volgde hij acteer-, zang- en danslessen, maar ook onder andere individuele zanglessen, grimeworkshops en een opleiding Visagie. Ook Arjos heeft meerdere jaren het entertainmentteam van Familiepark Drievliet gedaan. Daarnaast schrijft hij eigen theatervoorstellingen en gaf hij drama les bij diverse verenigingen. Hij deelt zijn kennis als make-up artist door middel van cursussen en workshops. In 2012 startte hij zijn eigen theaterbedrijf. Hierbij werkt hij veel met kinderen en organiseert hij speurtochten met een verhaal.

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier